לןגן

קציצות בשר קטנות וחומוס - תבשיל פיקנטי

מאת: מדי רואקי, פורסם: 23/11/2020 | 17:36
קציצות בשר קטנות וחומוס - תבשיל פיקנטי

תקציר המתכון: קציצות קטנטנות כמעט בגודל של החומוס. ריפוי בעיסוק....

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הקציצות. בסלייסר קוצצים את הבצל , הקישוא והפטרוזיליה. מוסיפין לבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל ותבלין קציצות . מערבבים היטב את הבשר ויוצרים קציצות קטנות כמו בתמונות המצורפות.נותנים לנוח מעט במקרר.

  2. בסיר סוטאז' מטגנים את הבצלים , מתבלים בתבלינים חוץ ממלח. מסננים את החומוס ומוסיפים לסיר . מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה , מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מוחלט של החומוס כשעה וחצי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.

  3. מתבלים במלח ומוסיפים את הקציצות .

  4. מבשלים עד שהקציצות מוכנות על להבה נמוכה. מנערים בעדינות את הסיר כדי שהקציצות יכוסו במעט רוטב. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.