תקציר המתכון: קציצות קטנטנות כמעט בגודל של החומוס. ריפוי בעיסוק....
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מתחילים עם הקציצות. בסלייסר קוצצים את הבצל , הקישוא והפטרוזיליה. מוסיפין לבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל ותבלין קציצות . מערבבים היטב את הבשר ויוצרים קציצות קטנות כמו בתמונות המצורפות.נותנים לנוח מעט במקרר.
בסיר סוטאז' מטגנים את הבצלים , מתבלים בתבלינים חוץ ממלח. מסננים את החומוס ומוסיפים לסיר . מכסים במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה , מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מוחלט של החומוס כשעה וחצי. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
מתבלים במלח ומוסיפים את הקציצות .
מבשלים עד שהקציצות מוכנות על להבה נמוכה. מנערים בעדינות את הסיר כדי שהקציצות יכוסו במעט רוטב. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.