- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קציצות
-
-
-
1 בצל בינוני קצוץ דק מטוגן קלות
-
-
-
תבלינים
-
מלח, פלפל שחור, כורכום, תבלין לבשר, פפריקה מתוקה, תבלין עוף, כמון
-
מלח, פלפל שחור, כורכום, תבלין לבשר, פפריקה מתוקה, תבלין עוף, כמון
אופן ההכנה
-
1
1. מערבבים את חומרי הקציצות לעיסה אחידה, להרטיב את הידיים וליצור כדורים..
-
2
2. לצרוב במחבת את הכדורים.
-
3
3. לטגן את הבצל והשום עד הזהבה, להוסיף את התבלינים וא.מרק עוף.
-
4
4. להוסיף את האפונה ולבשל כ 10 דק.
-
5
5. להוסיף כוס מיים לערבב, ןלהביא לרתיחה.
-
6
6. להוסיף את הקציצות לרוטב.
-
7
7. לכסות את הסיר, להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עוד כ 10דק..
1
1. מערבבים את חומרי הקציצות לעיסה אחידה, להרטיב את הידיים וליצור כדורים..
2
2. לצרוב במחבת את הכדורים.
3
3. לטגן את הבצל והשום עד הזהבה, להוסיף את התבלינים וא.מרק עוף.
4
4. להוסיף את האפונה ולבשל כ 10 דק.
5
5. להוסיף כוס מיים לערבב, ןלהביא לרתיחה.
6
6. להוסיף את הקציצות לרוטב.
7
7. לכסות את הסיר, להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל עוד כ 10דק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים