אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

256
צפיות

קציצות עם תפוחי אדמה

המתכון של
קציצות עם תפוחי אדמה

ארוחה עיקרית 10 דקות עבודה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 תפו"א פרוסים לעיגולים
  • 300 גר' בשר טחון
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כוסברה קצוצה
  • גמבה חתוכה לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • קארי
  • 1 ביצה
  • כפית רסק עגבניות
  • לרוטב רסק העגבניות
  • כוס וחצי מים
  • כף רסק עגבניות
  • בערך רבע כוס שמן קנולה
  • מלח
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את הבשר הטחון, בצל קצוץ, שום קצוץ, פירורי לחם, ירק קצוץ, ביצה ותבלינים כף רסק עגבניות ומערבבים היטב כמה דקות עד לאיחוד כל החומרים..


  • 2

    מכינים קציצות שטוחות לא גדולות ולא שמנות..


  • 3

    בסיר רחב מסדרים את תפו"א והקציצות. תחילה לוקחים פרוסת תפו"א שמים קציצה ואז מסדרים 2 פרוסות של תפו"א וקציצה. מסדרים בצורה עגולה עד שמסיימים את הקציצות ותפו"א. באמצע שמים קציצות וגמבה..


  • 4

    מכינים את הרוטב מערבבים היטב ושופכים על תפו"א והקציצות מסביב..


  • 5

    מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה..


  • 6

    מכניסים לתנור שחומם בחום של 180 מעלות ואופים ללא מכסה 10-15 דקות..


1

בקערה שמים את הבשר הטחון, בצל קצוץ, שום קצוץ, פירורי לחם, ירק קצוץ, ביצה ותבלינים כף רסק עגבניות ומערבבים היטב כמה דקות עד לאיחוד כל החומרים..


2

מכינים קציצות שטוחות לא גדולות ולא שמנות..


3

בסיר רחב מסדרים את תפו"א והקציצות. תחילה לוקחים פרוסת תפו"א שמים קציצה ואז מסדרים 2 פרוסות של תפו"א וקציצה. מסדרים בצורה עגולה עד שמסיימים את הקציצות ותפו"א. באמצע שמים קציצות וגמבה..


4

מכינים את הרוטב מערבבים היטב ושופכים על תפו"א והקציצות מסביב..


5

מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה..


6

מכניסים לתנור שחומם בחום של 180 מעלות ואופים ללא מכסה 10-15 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים