לןגן

קציצות עם תפוחי אדמה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 01/11/2020 | 20:00
קציצות עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: ארוחה עיקרית 10 דקות עבודה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב רסק העגבניות

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר הטחון, בצל קצוץ, שום קצוץ, פירורי לחם, ירק קצוץ, ביצה ותבלינים כף רסק עגבניות ומערבבים היטב כמה דקות עד לאיחוד כל החומרים.

  2. מכינים קציצות שטוחות לא גדולות ולא שמנות.

  3. בסיר רחב מסדרים את תפו"א והקציצות. תחילה לוקחים פרוסת תפו"א שמים קציצה ואז מסדרים 2 פרוסות של תפו"א וקציצה. מסדרים בצורה עגולה עד שמסיימים את הקציצות ותפו"א. באמצע שמים קציצות וגמבה.

  4. מכינים את הרוטב מערבבים היטב ושופכים על תפו"א והקציצות מסביב.

  5. מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה.

  6. מכניסים לתנור שחומם בחום של 180 מעלות ואופים ללא מכסה 10-15 דקות.