אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,758
צפיות

קציצות בשר עם שומר ואפונה

המתכון של
קציצות בשר עם שומר ואפונה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *קציצות בשר עם שומר ואפונה*
  • לערבב
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • פיטרוזליה קצוצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 שומר שטוף ופרוס
  • 4 שיני שום פרוס
  • 1/2 שקית אפונה של סנפרוסט
  • 5 עלים של כרפס
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כוסות מים
  • מעט אבקת מרק
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף את השום הכרפס והשומר .


  • 3

    עם כוס מים ולבשל על אש בנונית עד לריכוך .


  • 4

    להוסיף את האפונה והלימון לתבל.


  • 5

    להוסיף מים עד לגובה הירק.


  • 6

    להביא לרתיחה.


  • 7

    ליצור כדורים מתערובת הבשר לזרוק פנימה לתוך הרטוב .


  • 8

    להעביר ללהבה בנונית ולבשל כ-20 דקות .


  • 9

    מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס .


  • 10

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עם שמן .


2

להוסיף את השום הכרפס והשומר .


3

עם כוס מים ולבשל על אש בנונית עד לריכוך .


4

להוסיף את האפונה והלימון לתבל.


5

להוסיף מים עד לגובה הירק.


6

להביא לרתיחה.


7

ליצור כדורים מתערובת הבשר לזרוק פנימה לתוך הרטוב .


8

להעביר ללהבה בנונית ולבשל כ-20 דקות .


9

מומלץ להגיש עם אורז לבן או קוסקוס .


10

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים