לןגן

קציצות בקר עם גרגירי חומוס

מאת: אורית לוי, פורסם: 09/12/2019 | 11:46
קציצות בקר עם גרגירי חומוס

תקציר המתכון: סיר מושלם של נחמה וטעם של בית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעיסת הקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את חומרי העיסה לקציצות ולהניח לחצי שעה במקרר.

  2. ליצור קציצות בינוניות.

  3. לחמם שמן במחבת, לטבול כל קציצה בקמח ובביצה ולטגן 3 דק' עד שמזהיב מכל צד.

  4. להספיג בנייר סופג.

  5. בסיר רחב לטגן בשמן את השום והבצל עד הזהבה.

  6. להוסיף את הרסק, התבלינים וגרגירי החומוס.

  7. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב היטב.

  8. להוסיף את הקציצות, לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה כ- 40 דק'.

  9. (ניתן להחליף את החומוס באפונה וגזר)