אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

55,742
צפיות

קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

המתכון של
קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

מעדן ,קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לקציצות
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 בצל מגורד בפומפיה (לסחוט את הנוזלים)
  • 1 תפו"א מגורד בפומפיה (לסחוט את הנוזלים)
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 3 כפות שמן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות מי סודה לשתייה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • ותבלינים לפי הטעם-
  • מלח,פלפל שחור גרוס, ראס אל חנות, כורכום, פפריקה וכמון.
  • מרכיבים לרוטב
  • 5 כפות שמן זית/קנולה
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות אפשר אחד רגיל ואחד סגול
  • 4 שקיות של ערמונים
  • כף סוכר חום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית פפריקה מתוק
  • חצי כפית קינמון
  • וכשתי כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים היטב את כל המרכיבים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..


  • 2

    לטגן את הבצל עם השמן כ-3 דקות,להוסיף כף סוכר ולהמשיך לטגן עד להזהבה..


  • 3

    מוסיפים את הערמונים והתבלינים ומערבבים היטב..


  • 4

    מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..


  • 5

    טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך..


  • 6

    בינתיים מכינים קציצות קטנות ומוסיפים אותם לאחר שהרוטב רתח..


  • 7

    מבשלים עד לצמצום הרוטב על להבה בנונית..


  • 8

    בהצלחה ובתאבון סוניה❤.


  • 9

    .


1

מערבבים היטב את כל המרכיבים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..


2

לטגן את הבצל עם השמן כ-3 דקות,להוסיף כף סוכר ולהמשיך לטגן עד להזהבה..


3

מוסיפים את הערמונים והתבלינים ומערבבים היטב..


4

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..


5

טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך..


6

בינתיים מכינים קציצות קטנות ומוסיפים אותם לאחר שהרוטב רתח..


7

מבשלים עד לצמצום הרוטב על להבה בנונית..


8

בהצלחה ובתאבון סוניה❤.


9

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים