לןגן

קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/02/2017 | 19:47
קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

תקציר המתכון: מעדן ,קציצות עם ערמונים בבצל מקורמל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לקציצות

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את כל המרכיבים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

  2. לטגן את הבצל עם השמן כ-3 דקות,להוסיף כף סוכר ולהמשיך לטגן עד להזהבה.

  3. מוסיפים את הערמונים והתבלינים ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

  5. טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים במידה וצריך.

  6. בינתיים מכינים קציצות קטנות ומוסיפים אותם לאחר שהרוטב רתח.

  7. מבשלים עד לצמצום הרוטב על להבה בנונית.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה❤