לןגן

בצק פריך במילוי גבינות

מאת: דורית כהן, פורסם: 24/06/2017 | 07:48
בצק פריך במילוי גבינות

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. 120 ג חמאה

  3. 2 כוסות קמח

  4. 1 חלמון

  5. 1/4 כוס מים

  6. ללוש את הבצק , להוסיף את המים בהדרגה , שיהיה גמיש ולא דביק.

  7. להכנת המלית

  8. לגרד את הגבינות יחד

  9. להוסיף ביצה אחת

  10. ניתן להוסיף למלית גם בצל מטוגן.

  11. לשטח חצי מהבצק על פיירקס או תבנית

  12. להניח את מלית הגבינות מעל ואת יתרת הבצק להניח מעל ,

  13. להבריש בביצה, לפזר שומשום או קצח .

  14. בתאבון ובהצלחה 🌹