לןגן

מרק אדום עם עוף ואורז עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/12/2016 | 02:27
מרק אדום עם עוף ואורז עם איזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של ליהי לולו קרויץ!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. לחמם את המכשיר על פרו על שעה ורבע כ-160 מעלות

  3. למזוג לסיר את השמן ובצל

  4. לטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות עד שבצל רך

  5. להכניס את הכרעיים או שוקיים

  6. לערבב, לסגור את הסיר ולטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות, לערבב מידי פעם

  7. להוסיף את התיבול ולערבב הכל כחצי דקה

  8. להוסיף:

  9. 1.5 כפות גדושות של רסק עגבניות

  10. להוסיף מי ברז שיכסו את העוף

  11. כ-1.5 כפיות מלח,או לפי הטעם

  12. להביא לידי רתיחה

  13. לבשל כ-30 דקות

  14. לאחר מכן להוסיף 1.5 כוסות אורז פרסי

  15. *המים צריכים להיות מעל העוף אם יש צורך להוסיף עוד מים

  16. להפעיל תוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל-20 דקות על 100 מעלות

  17. לסגור את המכסה ולבשל

  18. בסיום התוכנית ניתן להגיש

  19. בתאבון!

  20. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  21. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  22. לפרטים ושאלות 6182*