תקציר המתכון: מתכון של ליהי לולו קרויץ!!!
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
לחמם את המכשיר על פרו על שעה ורבע כ-160 מעלות
למזוג לסיר את השמן ובצל
לטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות עד שבצל רך
להכניס את הכרעיים או שוקיים
לערבב, לסגור את הסיר ולטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות, לערבב מידי פעם
להוסיף את התיבול ולערבב הכל כחצי דקה
להוסיף:
1.5 כפות גדושות של רסק עגבניות
להוסיף מי ברז שיכסו את העוף
כ-1.5 כפיות מלח,או לפי הטעם
להביא לידי רתיחה
לבשל כ-30 דקות
לאחר מכן להוסיף 1.5 כוסות אורז פרסי
*המים צריכים להיות מעל העוף אם יש צורך להוסיף עוד מים
להפעיל תוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל-20 דקות על 100 מעלות
לסגור את המכסה ולבשל
בסיום התוכנית ניתן להגיש
בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*