ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
-
-
-
1 פלפל חריף או סחוג (לא חובה)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק ומניחים בצד להתפחה כשעה.
-
2
מכינים את המילוי: מרתיחים 3 ביצים, 1 תפוח אדמה ו-1 בטטה.
-
3
בקערה שמים 3 שיני שום ו-1 פלפל חריף או סחוג (לא חובה).
-
4
מטגנים בצל חתוך לחתיכות קטנות ומוסיפים פטריות טריות, מלח ופלפל שחור.
-
5
מערבבים הכל יחד כולל הביצים, תפוח האדמה והבטטה (אפשר להוסיף גם טונה וחצילים - לא חובה) ומטגנים.
-
6
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, פותחים כל כדור, ממלאים במילוי, סוגרים ומתפיחים כחצי שעה.
-
7
מורחים חלמון ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
1
מכינים את הבצק ומניחים בצד להתפחה כשעה.
2
מכינים את המילוי: מרתיחים 3 ביצים, 1 תפוח אדמה ו-1 בטטה.
3
בקערה שמים 3 שיני שום ו-1 פלפל חריף או סחוג (לא חובה).
4
מטגנים בצל חתוך לחתיכות קטנות ומוסיפים פטריות טריות, מלח ופלפל שחור.
5
מערבבים הכל יחד כולל הביצים, תפוח האדמה והבטטה (אפשר להוסיף גם טונה וחצילים - לא חובה) ומטגנים.
6
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, פותחים כל כדור, ממלאים במילוי, סוגרים ומתפיחים כחצי שעה.
7
מורחים חלמון ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים