אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,664
צפיות

חלת שוקולד מריר

המתכון של
חלת שוקולד מריר

מתכון מהפייסבוק עם מעט יצירתיות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי חבילה בצק עלים
  • 2 שוקולד מריר
  • גיוון - אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד חלב או לבן
  • אפשר להוסיף מעל מרשמלו לבן ולאפות
  • אפשרות להוסיף אגוזי מלך מעל השוקולד ... או צימוקים
אופן ההכנה
  • 1

    פותחים את בצק העלים .


  • 2

    מסדרים במרכז את השוקולדים ..


  • 3

    חותכים בשני הצדדים לאורך. פסים .


  • 4

    וקולעים צמה ...


  • 5

    תוך כדי סגירה על השוקולד.


  • 6

    אופים בתנור חם של 200 מעלות כ -20 דקות .


  • 7

    אפשר לפזר אבקת סוכר בהגשה, ולאכול עם גלידה ליד , ופירות .


  • 8

    בהצלחה.


1

פותחים את בצק העלים .


2

מסדרים במרכז את השוקולדים ..


3

חותכים בשני הצדדים לאורך. פסים .


4

וקולעים צמה ...


5

תוך כדי סגירה על השוקולד.


6

אופים בתנור חם של 200 מעלות כ -20 דקות .


7

אפשר לפזר אבקת סוכר בהגשה, ולאכול עם גלידה ליד , ופירות .


8

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים