לןגן

חלת שוקולד מריר

מאת: יעל , פורסם: 01/07/2016 | 22:06
חלת שוקולד מריר

תקציר המתכון: מתכון מהפייסבוק עם מעט יצירתיות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פותחים את בצק העלים

  2. מסדרים במרכז את השוקולדים .

  3. חותכים בשני הצדדים לאורך. פסים

  4. וקולעים צמה ..

  5. תוך כדי סגירה על השוקולד

  6. אופים בתנור חם של 200 מעלות כ -20 דקות

  7. אפשר לפזר אבקת סוכר בהגשה, ולאכול עם גלידה ליד , ופירות

  8. בהצלחה