ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
5-6 יחידות תפוחי אדמה בינוניים
-
-
-
-
-
1/2 1 כפות אבקת מרק בטעם עוף
-
תרסיס שמן לריסוס בצק הפילו
-
כ-4 כפות שמן למחית תפוחי האדמה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד להתרככות..
-
2
מטגנים את הבצל ב-4 כפות השמן עד להזהבה יפה. מוסיפים את הפיטריות וממשיכים לטגן עד שלא יישארו נוזלים במחבת..
-
3
מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הבצל והפיטריות המטוגנים. מוסיפים תיבול: מלח, פלפל שחור, מרק עוף ואת 4 כפות השמן. מערבבים הכל יחד היטב..
-
4
מניחים בצק פילו על משטח עבודה ומרססים אותו היטב בספריי שמן. חותכים את בצק הפילו לאורך לרצועות מלבניות (רצועות בגודל של כ-4 אצבעות)..
-
5
מניחים בכל רצועה באחד הקצוות כף מהמילוי (התפו"א עם הבצל והפיטריות). מתחילים לסגור מהקצה בצורה משולשת, מקפלים ותמיד שומרים על צורה משולשת..
-
6
מברישים בביצה ומפזרים מעל מעט שומשום וקצח..
-
7
מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר באפייה ואופים ב-170 מעלות למשך 30-35 דקות, עד שהבורקסים מקבלים צבע זהוב יפה..
1
קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד להתרככות..
2
מטגנים את הבצל ב-4 כפות השמן עד להזהבה יפה. מוסיפים את הפיטריות וממשיכים לטגן עד שלא יישארו נוזלים במחבת..
3
מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הבצל והפיטריות המטוגנים. מוסיפים תיבול: מלח, פלפל שחור, מרק עוף ואת 4 כפות השמן. מערבבים הכל יחד היטב..
4
מניחים בצק פילו על משטח עבודה ומרססים אותו היטב בספריי שמן. חותכים את בצק הפילו לאורך לרצועות מלבניות (רצועות בגודל של כ-4 אצבעות)..
5
מניחים בכל רצועה באחד הקצוות כף מהמילוי (התפו"א עם הבצל והפיטריות). מתחילים לסגור מהקצה בצורה משולשת, מקפלים ותמיד שומרים על צורה משולשת..
6
מברישים בביצה ומפזרים מעל מעט שומשום וקצח..
7
מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר באפייה ואופים ב-170 מעלות למשך 30-35 דקות, עד שהבורקסים מקבלים צבע זהוב יפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים