הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל הכמיות שרשמתי בכוס מדידה..
אני הכנתי לפי העין ולהרגיש את הבצק. נוזלים..תמיד בהדרגה. מתכון-הילה ליברטי..
לערבב במיקסר בוו לישה ,,קמח שמרים וסוכר ולהוסיף חלב -שיהיה מעט חמים( לא מהמקרר)... ואת החמאה השמן המים..כל הנוזלים בהדרגה לפי התגבשות הבצק להוסיף את התמצית וניל.
ולהתפיח כ3/4 שעה .להוריד אויר ללוש ולהתפיח שוב כ 20 דק..
על משטח מקומח מעט לרדד וליצור צורת גביניות לחתוך לריבועים ולמלא במלית - לסגור היטב קצוות עם מעט מים . .
להתפיח למרוח ביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע' עד להזהבה לזגג במי בסוכר/אבקת סוכר. .
תהנו הילה😘☕.