לןגן

נשארו גבינות -אז גביניות☕💖

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 14/06/2016 | 23:05
נשארו גבינות -אז גביניות☕💖

תקציר המתכון: גביניות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מילוי גבינה

אופן הכנה

  1. כל הכמיות שרשמתי בכוס מדידה.

  2. אני הכנתי לפי העין ולהרגיש את הבצק. נוזלים..תמיד בהדרגה. מתכון-הילה ליברטי.

  3. לערבב במיקסר בוו לישה ,,קמח שמרים וסוכר ולהוסיף חלב -שיהיה מעט חמים( לא מהמקרר)... ואת החמאה השמן המים..כל הנוזלים בהדרגה לפי התגבשות הבצק להוסיף את התמצית וניל

  4. ולהתפיח כ3/4 שעה .להוריד אויר ללוש ולהתפיח שוב כ 20 דק.

  5. על משטח מקומח מעט לרדד וליצור צורת גביניות לחתוך לריבועים ולמלא במלית - לסגור היטב קצוות עם מעט מים .

  6. להתפיח למרוח ביצה ולאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע' עד להזהבה לזגג במי בסוכר/אבקת סוכר.

  7. תהנו הילה😘☕