אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,681
צפיות

קראנץ' במילוי שוקולד, אגוזים ופתיבר מרוסק

המתכון של
קראנץ' במילוי שוקולד, אגוזים ופתיבר מרוסק

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 קילו קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • קורט מלח (בסוף)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 מרגרינה חתוכה לקוביות
  • 1 כוס מים פושרים
  • למילוי
  • שוקולד נוטלה/ריבת חלב או כל ממרח אחר שאוהבים
  • שברי פתיבר קטנים
  • אגוזים קצוצים
  • לפני האפייה
  • ביצה ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי הבצק (מוסיפים את המלח בסוף) ומתפיחים כשעה.


  • 2

    מחלקים ל 6-7 כדורים, לפתוח כל כדור לאורך, למלא במילוי שרוצים, מורחים ביצה ושומשום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה.


1

מערבבים את כל חומרי הבצק (מוסיפים את המלח בסוף) ומתפיחים כשעה.


2

מחלקים ל 6-7 כדורים, לפתוח כל כדור לאורך, למלא במילוי שרוצים, מורחים ביצה ושומשום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים