לןגן

קראנץ' במילוי שוקולד, אגוזים ופתיבר מרוסק

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 18:09
קראנץ' במילוי שוקולד, אגוזים ופתיבר מרוסק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לפני האפייה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק (מוסיפים את המלח בסוף) ומתפיחים כשעה

  2. מחלקים ל 6-7 כדורים, לפתוח כל כדור לאורך, למלא במילוי שרוצים, מורחים ביצה ושומשום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה