קראנץ' במילוי שוקולד, אגוזים ופתיבר מרוסק
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 13/06/2016 | 18:09
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
3/4 כוס שמן
-
1 קילו קמח
-
1/4 כוס סוכר
-
2 ביצים
-
קורט מלח (בסוף)
-
2 כפות שמרים יבשים
-
1 מרגרינה חתוכה לקוביות
-
1 כוס מים פושרים
למילוי
-
שוקולד נוטלה/ריבת חלב או כל ממרח אחר שאוהבים
-
שברי פתיבר קטנים
-
אגוזים קצוצים
לפני האפייה
אופן הכנה
-
מערבבים את כל חומרי הבצק (מוסיפים את המלח בסוף) ומתפיחים כשעה
-
מחלקים ל 6-7 כדורים, לפתוח כל כדור לאורך, למלא במילוי שרוצים, מורחים ביצה ושומשום ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות עד הזהבה