ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
1 סוג גבינה שאוהבים (קוטג'/גבינה לבנה/נפולאון/טובורג וכו')
-
-
אפשר להוסיף תרד (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
בסיר שמים את המים, השמן והמלח ומרתיחים.
-
2
לאחר הרתיחה, מכבים את האש ומקררים מעט.
-
3
להוסיף את הקמח לסיר ולהביא את הבצק למגע נעים ורך.
-
4
נותנים לבצק לנוח ל-15 דקות.
-
5
מערבבים את הגבינה עם הביצה (והתרד אם תרצו).
-
6
פותחים את הבצק ל-4 ולבנות קומות (בצק - מילוי - בצק - מילוי וכן הלאה).
-
7
מורחים מעט חלמון על השכבה האחרונה ומפזרים שומשום.
-
8
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-50 דקות או עד השחמה.
1
בסיר שמים את המים, השמן והמלח ומרתיחים.
2
לאחר הרתיחה, מכבים את האש ומקררים מעט.
3
להוסיף את הקמח לסיר ולהביא את הבצק למגע נעים ורך.
4
נותנים לבצק לנוח ל-15 דקות.
5
מערבבים את הגבינה עם הביצה (והתרד אם תרצו).
6
פותחים את הבצק ל-4 ולבנות קומות (בצק - מילוי - בצק - מילוי וכן הלאה).
7
מורחים מעט חלמון על השכבה האחרונה ומפזרים שומשום.
8
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-50 דקות או עד השחמה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים