קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בסיר שמים את המים, השמן והמלח ומרתיחים
לאחר הרתיחה, מכבים את האש ומקררים מעט
להוסיף את הקמח לסיר ולהביא את הבצק למגע נעים ורך
נותנים לבצק לנוח ל-15 דקות
מערבבים את הגבינה עם הביצה (והתרד אם תרצו)
פותחים את הבצק ל-4 ולבנות קומות (בצק - מילוי - בצק - מילוי וכן הלאה)
מורחים מעט חלמון על השכבה האחרונה ומפזרים שומשום
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-50 דקות או עד השחמה