ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בסד.
-
2
לנפות את הקמח לתוך קערה.
-
3
להוסיף את כל המצרכים לפי סדר הרשימה ללוש ביד להוציא על השיש וללוש עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע.
-
4
לשים בצד לעשרים דקות.
-
5
לשמן את השיש לחלק לכדורים קטנים מאוד לעשר דקות.
-
6
להעביר לקערה עם שמן ולהתחיל לפתוח.
-
7
את הכדור מניחים על השיש ופותחים בעזרת כרית הידיים מהאמצע כלפי חוץ.
-
8
כדאי לטגן במחבת גדולה או במכשיר .
-
9
מולטישייפ.
-
10
מניחים אחד במכשיר הופכים ומניחים עליו עוד מופלטה כך אחד על השני.
-
11
בהצלחה.
1
בסד.
2
לנפות את הקמח לתוך קערה.
3
להוסיף את כל המצרכים לפי סדר הרשימה ללוש ביד להוציא על השיש וללוש עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע.
4
לשים בצד לעשרים דקות.
5
לשמן את השיש לחלק לכדורים קטנים מאוד לעשר דקות.
6
להעביר לקערה עם שמן ולהתחיל לפתוח.
7
את הכדור מניחים על השיש ופותחים בעזרת כרית הידיים מהאמצע כלפי חוץ.
8
כדאי לטגן במחבת גדולה או במכשיר .
9
מולטישייפ.
10
מניחים אחד במכשיר הופכים ומניחים עליו עוד מופלטה כך אחד על השני.
11
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים