לןגן

מופלטה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 01/05/2016 | 21:11
מופלטה

תקציר המתכון: בסד מופלטה למדתי מחמותה של ביתי כדאי לנסות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסד

  2. לנפות את הקמח לתוך קערה

  3. להוסיף את כל המצרכים לפי סדר הרשימה ללוש ביד להוציא על השיש וללוש עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע

  4. לשים בצד לעשרים דקות

  5. לשמן את השיש לחלק לכדורים קטנים מאוד לעשר דקות

  6. להעביר לקערה עם שמן ולהתחיל לפתוח

  7. את הכדור מניחים על השיש ופותחים בעזרת כרית הידיים מהאמצע כלפי חוץ

  8. כדאי לטגן במחבת גדולה או במכשיר

  9. מולטישייפ

  10. מניחים אחד במכשיר הופכים ומניחים עליו עוד מופלטה כך אחד על השני

  11. בהצלחה