ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה45 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 45 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה: שמרים, סוכר ומים ולתת לתסוס כמה דקות.
-
2
להוסיף את שאר החומרים חוץ ממלח וללוש.
-
3
לקראת סוף הלישה להוסיף מלח ולסיים ללוש.
-
4
לכסות קערת בצק ולתת לנוח 10 דקות.
-
5
לעצב צורות בייגל ולהניח על מגש אפיה משומן.
-
6
להרתיח מים במחבת (בגובה של 5 סנטימטר בערך).
-
7
אחרי שרתחו המים להכניס את הבייגלים למים הרותחים ל 30 שניות בערך, עד שהם צפים.
-
8
להוציא את הבייגלים ולהניח על מגש האפיה שוב.
-
9
לפזר מה שאוהבים למעלה (שומשום/פרג/מלח גס/שום גס).
-
10
להכניס לתנור על חום בינוני ל20-30 דקות.
1
לשים בקערה: שמרים, סוכר ומים ולתת לתסוס כמה דקות.
2
להוסיף את שאר החומרים חוץ ממלח וללוש.
3
לקראת סוף הלישה להוסיף מלח ולסיים ללוש.
4
לכסות קערת בצק ולתת לנוח 10 דקות.
5
לעצב צורות בייגל ולהניח על מגש אפיה משומן.
6
להרתיח מים במחבת (בגובה של 5 סנטימטר בערך).
7
אחרי שרתחו המים להכניס את הבייגלים למים הרותחים ל 30 שניות בערך, עד שהם צפים.
8
להוציא את הבייגלים ולהניח על מגש האפיה שוב.
9
לפזר מה שאוהבים למעלה (שומשום/פרג/מלח גס/שום גס).
10
להכניס לתנור על חום בינוני ל20-30 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים