לןגן

בייגלה מבצק ללא התפחה

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 25/09/2015 | 07:21
בייגלה מבצק ללא התפחה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה: שמרים, סוכר ומים ולתת לתסוס כמה דקות

  2. להוסיף את שאר החומרים חוץ ממלח וללוש

  3. לקראת סוף הלישה להוסיף מלח ולסיים ללוש

  4. לכסות קערת בצק ולתת לנוח 10 דקות

  5. לעצב צורות בייגל ולהניח על מגש אפיה משומן

  6. להרתיח מים במחבת (בגובה של 5 סנטימטר בערך)

  7. אחרי שרתחו המים להכניס את הבייגלים למים הרותחים ל 30 שניות בערך, עד שהם צפים

  8. להוציא את הבייגלים ולהניח על מגש האפיה שוב

  9. לפזר מה שאוהבים למעלה (שומשום/פרג/מלח גס/שום גס)

  10. להכניס לתנור על חום בינוני ל20-30 דקות