אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

12,236
צפיות

לזניה ביתית

המתכון של
לזניה ביתית

לזניה של אמי, מככבת בכל שולחן חלבי, נטרפת ברגע שיוצאת מהתנור (ללא עלי לזניה)

  • קטגוריהמאפים
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: מאפים
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילה מקרונים רחבים
  • 1 כפית מלח
  • 2 יחידות גביע קוטג'
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית פלפל
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • רבע כוס מים
  • 1 כפית אורגנו
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת או ריבועים
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחה ומבשלת מקרונים עם מלח לפי הוראות היצרן על החבילה ומסננת תחת מים קרים..


  • 2

    בקערה לערבב 2 קוטג', פטרוזיליה ופלפל..


  • 3

    בקערה נוספת רסק, מים, אורגנו, מלח, פלפל. לערבב היטב..


  • 4

    מרכיבה לזניה: בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת לשטח מחצית מכמות המקרונים, קוטג', רסק ומקרונים. מלמעלה פרוסות גבינה צהובה או לפזר מגוררת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות או עד שמשחים. בתיאבון ♥.


1

מרתיחה ומבשלת מקרונים עם מלח לפי הוראות היצרן על החבילה ומסננת תחת מים קרים..


2

בקערה לערבב 2 קוטג', פטרוזיליה ופלפל..


3

בקערה נוספת רסק, מים, אורגנו, מלח, פלפל. לערבב היטב..


4

מרכיבה לזניה: בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת לשטח מחצית מכמות המקרונים, קוטג', רסק ומקרונים. מלמעלה פרוסות גבינה צהובה או לפזר מגוררת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות או עד שמשחים. בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים