הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלזניה של אמי, מככבת בכל שולחן חלבי, נטרפת ברגע שיוצאת מהתנור (ללא עלי לזניה)
מרתיחה ומבשלת מקרונים עם מלח לפי הוראות היצרן על החבילה ומסננת תחת מים קרים..
בקערה לערבב 2 קוטג', פטרוזיליה ופלפל..
בקערה נוספת רסק, מים, אורגנו, מלח, פלפל. לערבב היטב..
מרכיבה לזניה: בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת לשטח מחצית מכמות המקרונים, קוטג', רסק ומקרונים. מלמעלה פרוסות גבינה צהובה או לפזר מגוררת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות או עד שמשחים. בתיאבון ♥.