 
				תקציר המתכון: לזניה של אמי, מככבת בכל שולחן חלבי, נטרפת ברגע שיוצאת מהתנור (ללא עלי לזניה)
 
		קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
 
		 
		מרתיחה ומבשלת מקרונים עם מלח לפי הוראות היצרן על החבילה ומסננת תחת מים קרים.
בקערה לערבב 2 קוטג', פטרוזיליה ופלפל.
בקערה נוספת רסק, מים, אורגנו, מלח, פלפל. לערבב היטב.
מרכיבה לזניה: בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת לשטח מחצית מכמות המקרונים, קוטג', רסק ומקרונים. מלמעלה פרוסות גבינה צהובה או לפזר מגוררת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות או עד שמשחים. בתיאבון ♥