לןגן

לזניה ביתית

מאת: אורית לוי, פורסם: 29/03/2015 | 16:02
לזניה ביתית

תקציר המתכון: לזניה של אמי, מככבת בכל שולחן חלבי, נטרפת ברגע שיוצאת מהתנור (ללא עלי לזניה)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחה ומבשלת מקרונים עם מלח לפי הוראות היצרן על החבילה ומסננת תחת מים קרים.

  2. בקערה לערבב 2 קוטג', פטרוזיליה ופלפל.

  3. בקערה נוספת רסק, מים, אורגנו, מלח, פלפל. לערבב היטב.

  4. מרכיבה לזניה: בתבנית פיירקס או חד פעמית בינונית משומנת לשטח מחצית מכמות המקרונים, קוטג', רסק ומקרונים. מלמעלה פרוסות גבינה צהובה או לפזר מגוררת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לאפות בערך 40 דקות או עד שמשחים. בתיאבון ♥