אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,945
צפיות

רוגלע חם חם!

המתכון של
רוגלע חם חם!

מושלם לאירוח, מושלם בכלל.

  • קטגוריהמאפים
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: מאפים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1/2 קילוגרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2/3 כוס מים
  • 2 יחידות ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 כף שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל המצרכים היבשים..


  • 2

    להוסיף לקערה את כל החומרים ה"רטובים"..


  • 3

    ללוש במיקסר או ביד עד שנהיה בצק אחיד..


  • 4

    להניח במקום חמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו..


  • 5

    לרדד את הבצק לעלה גדול ולחתוך למשולשים..


  • 6

    מילוי: ממיסים 2 חב' שוקולד מריר עם כף שמן..


  • 7

    מורחים את המילוי על המשולשים של הבצק ומגלגלים..


  • 8

    אופים כרבע שעה- 20 דק' בחום של 160-70 מעלות, עד שיש לזה צבע יפה...


  • 9

    מזלפים מעל זה את השוקולד שנשאר ונותנים לזה להתייבש.. ואוכלים!.


1

לערבב את כל המצרכים היבשים..


2

להוסיף לקערה את כל החומרים ה"רטובים"..


3

ללוש במיקסר או ביד עד שנהיה בצק אחיד..


4

להניח במקום חמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו..


5

לרדד את הבצק לעלה גדול ולחתוך למשולשים..


6

מילוי: ממיסים 2 חב' שוקולד מריר עם כף שמן..


7

מורחים את המילוי על המשולשים של הבצק ומגלגלים..


8

אופים כרבע שעה- 20 דק' בחום של 160-70 מעלות, עד שיש לזה צבע יפה...


9

מזלפים מעל זה את השוקולד שנשאר ונותנים לזה להתייבש.. ואוכלים!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים