ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים היבשים..
-
2
להוסיף לקערה את כל החומרים ה"רטובים"..
-
3
ללוש במיקסר או ביד עד שנהיה בצק אחיד..
-
4
להניח במקום חמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו..
-
5
לרדד את הבצק לעלה גדול ולחתוך למשולשים..
-
6
מילוי: ממיסים 2 חב' שוקולד מריר עם כף שמן..
-
7
מורחים את המילוי על המשולשים של הבצק ומגלגלים..
-
8
אופים כרבע שעה- 20 דק' בחום של 160-70 מעלות, עד שיש לזה צבע יפה...
-
9
מזלפים מעל זה את השוקולד שנשאר ונותנים לזה להתייבש.. ואוכלים!.
1
לערבב את כל המצרכים היבשים..
2
להוסיף לקערה את כל החומרים ה"רטובים"..
3
ללוש במיקסר או ביד עד שנהיה בצק אחיד..
4
להניח במקום חמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו..
5
לרדד את הבצק לעלה גדול ולחתוך למשולשים..
6
מילוי: ממיסים 2 חב' שוקולד מריר עם כף שמן..
7
מורחים את המילוי על המשולשים של הבצק ומגלגלים..
8
אופים כרבע שעה- 20 דק' בחום של 160-70 מעלות, עד שיש לזה צבע יפה...
9
מזלפים מעל זה את השוקולד שנשאר ונותנים לזה להתייבש.. ואוכלים!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים