לןגן

רוגלע חם חם!

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 10:30
רוגלע חם חם!

תקציר המתכון: מושלם לאירוח, מושלם בכלל.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים היבשים.

  2. להוסיף לקערה את כל החומרים ה"רטובים".

  3. ללוש במיקסר או ביד עד שנהיה בצק אחיד.

  4. להניח במקום חמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

  5. לרדד את הבצק לעלה גדול ולחתוך למשולשים.

  6. מילוי: ממיסים 2 חב' שוקולד מריר עם כף שמן.

  7. מורחים את המילוי על המשולשים של הבצק ומגלגלים.

  8. אופים כרבע שעה- 20 דק' בחום של 160-70 מעלות, עד שיש לזה צבע יפה..

  9. מזלפים מעל זה את השוקולד שנשאר ונותנים לזה להתייבש.. ואוכלים!