ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 יחידה ביצה ושומשום למריחה
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב על להבה בינונית שמים בשר טחון, מידי פעם מועכים עם מזלג למניעת גושים, מוסיפים פטריות חתוכות, בצל מטוגן, מים, בסיר קטן מטגנים קלות צנוברים ומוסיפים לבשר, מתבלים - כף פפריקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, מבשלים כרבע שעה, מעבירים למסננת ומצננים..
-
2
פותחים את הבצק על משטח עבודה, חותכים צורה של דג, ממלאים בתערובת בשר, מברישים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה...
1
בסיר רחב על להבה בינונית שמים בשר טחון, מידי פעם מועכים עם מזלג למניעת גושים, מוסיפים פטריות חתוכות, בצל מטוגן, מים, בסיר קטן מטגנים קלות צנוברים ומוסיפים לבשר, מתבלים - כף פפריקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, מבשלים כרבע שעה, מעבירים למסננת ומצננים..
2
פותחים את הבצק על משטח עבודה, חותכים צורה של דג, ממלאים בתערובת בשר, מברישים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים