לןגן

מאפה בצורת דג במילוי בשר וצנוברים

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/08/2015 | 15:35
מאפה בצורת דג במילוי בשר וצנוברים

תקציר המתכון: מתאים לארוחת חג

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב על להבה בינונית שמים בשר טחון, מידי פעם מועכים עם מזלג למניעת גושים, מוסיפים פטריות חתוכות, בצל מטוגן, מים, בסיר קטן מטגנים קלות צנוברים ומוסיפים לבשר, מתבלים - כף פפריקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, מבשלים כרבע שעה, מעבירים למסננת ומצננים.

  2. פותחים את הבצק על משטח עבודה, חותכים צורה של דג, ממלאים בתערובת בשר, מברישים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה..