ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להרתיח המים השמן הסוכר המלח המחמאה,ועם הרתיחה להוסיף את הקמח לתת עירבוב עם כף עץ . ולהסיר מהאש. להמשיך לערבב עם היד כ דקה שתיים. להפעיל מיקסר עם וו גיטרה לערבב את הבצק על מהירות נמוכה ..כ 2 דק שיצאו מהבצק האדים..
-
2
להוסיף ביצה לתת למיקסר לערבב אותה וכשהביצה נטמעת בעיסה להוסיף את השניה ..וכך את השלישית .והרביעית.
-
3
לפי הצורך של הבצק..
-
4
(לבדוק את הבצק -לקרוץ חתיכה קטנה ממנו ועם שתי אצבעות לראות שנמתח ממנו מעין סיב חוט ושהוא לא נקרע . זה סימן שהבצק מוכן לזילוף..
-
5
להכניס לשקית זילוף עם פיית כוכב ולזלף פחזניות או אקלרים כ 10 סמ אורך..
-
6
לחמם תנור 180-190 מע להכניס התבנית ולאפות עד שהן תופחות ומזהיבות...עם סיום האפיה.
-
7
לפתוח מעין פתח צר בתנור עם כף עץ .
-
8
להשאיר עוד 5-7 דק לערך ואז אפשר לכבות תנור להוציא ולקרר..
-
9
למלא בקצפת צמחית/מתוקה .
-
10
עם פודינג וניל...ולהתפנק;)..באהבה הילה🌹💗לפדר מעל באבקת סוכר..
1
להרתיח המים השמן הסוכר המלח המחמאה,ועם הרתיחה להוסיף את הקמח לתת עירבוב עם כף עץ . ולהסיר מהאש. להמשיך לערבב עם היד כ דקה שתיים. להפעיל מיקסר עם וו גיטרה לערבב את הבצק על מהירות נמוכה ..כ 2 דק שיצאו מהבצק האדים..
2
להוסיף ביצה לתת למיקסר לערבב אותה וכשהביצה נטמעת בעיסה להוסיף את השניה ..וכך את השלישית .והרביעית.
3
לפי הצורך של הבצק..
4
(לבדוק את הבצק -לקרוץ חתיכה קטנה ממנו ועם שתי אצבעות לראות שנמתח ממנו מעין סיב חוט ושהוא לא נקרע . זה סימן שהבצק מוכן לזילוף..
5
להכניס לשקית זילוף עם פיית כוכב ולזלף פחזניות או אקלרים כ 10 סמ אורך..
6
לחמם תנור 180-190 מע להכניס התבנית ולאפות עד שהן תופחות ומזהיבות...עם סיום האפיה.
7
לפתוח מעין פתח צר בתנור עם כף עץ .
8
להשאיר עוד 5-7 דק לערך ואז אפשר לכבות תנור להוציא ולקרר..
9
למלא בקצפת צמחית/מתוקה .
10
עם פודינג וניל...ולהתפנק;)..באהבה הילה🌹💗לפדר מעל באבקת סוכר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים