תקציר המתכון: אקלרים ופחזניות 2 מהמם!
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להרתיח המים השמן הסוכר המלח המחמאה,ועם הרתיחה להוסיף את הקמח לתת עירבוב עם כף עץ . ולהסיר מהאש. להמשיך לערבב עם היד כ דקה שתיים. להפעיל מיקסר עם וו גיטרה לערבב את הבצק על מהירות נמוכה ..כ 2 דק שיצאו מהבצק האדים.
להוסיף ביצה לתת למיקסר לערבב אותה וכשהביצה נטמעת בעיסה להוסיף את השניה ..וכך את השלישית .והרביעית
לפי הצורך של הבצק.
(לבדוק את הבצק -לקרוץ חתיכה קטנה ממנו ועם שתי אצבעות לראות שנמתח ממנו מעין סיב חוט ושהוא לא נקרע . זה סימן שהבצק מוכן לזילוף.
להכניס לשקית זילוף עם פיית כוכב ולזלף פחזניות או אקלרים כ 10 סמ אורך.
לחמם תנור 180-190 מע להכניס התבנית ולאפות עד שהן תופחות ומזהיבות...עם סיום האפיה
לפתוח מעין פתח צר בתנור עם כף עץ
להשאיר עוד 5-7 דק לערך ואז אפשר לכבות תנור להוציא ולקרר.
למלא בקצפת צמחית/מתוקה
עם פודינג וניל...ולהתפנק;)..באהבה הילה🌹💗לפדר מעל באבקת סוכר.