לןגן

אקלרים ופחזניות 2 מהמם!

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/08/2015 | 14:59
אקלרים ופחזניות 2 מהמם!

תקציר המתכון: אקלרים ופחזניות 2 מהמם!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח המים השמן הסוכר המלח המחמאה,ועם הרתיחה להוסיף את הקמח לתת עירבוב עם כף עץ . ולהסיר מהאש. להמשיך לערבב עם היד כ דקה שתיים. להפעיל מיקסר עם וו גיטרה לערבב את הבצק על מהירות נמוכה ..כ 2 דק שיצאו מהבצק האדים.

  2. להוסיף ביצה לתת למיקסר לערבב אותה וכשהביצה נטמעת בעיסה להוסיף את השניה ..וכך את השלישית .והרביעית

  3. לפי הצורך של הבצק.

  4. (לבדוק את הבצק -לקרוץ חתיכה קטנה ממנו ועם שתי אצבעות לראות שנמתח ממנו מעין סיב חוט ושהוא לא נקרע . זה סימן שהבצק מוכן לזילוף.

  5. להכניס לשקית זילוף עם פיית כוכב ולזלף פחזניות או אקלרים כ 10 סמ אורך.

  6. לחמם תנור 180-190 מע להכניס התבנית ולאפות עד שהן תופחות ומזהיבות...עם סיום האפיה

  7. לפתוח מעין פתח צר בתנור עם כף עץ

  8. להשאיר עוד 5-7 דק לערך ואז אפשר לכבות תנור להוציא ולקרר.

  9. למלא בקצפת צמחית/מתוקה

  10. עם פודינג וניל...ולהתפנק;)..באהבה הילה🌹💗לפדר מעל באבקת סוכר.