ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילת בצק עלים של מעדנות (1 ק"ג)
-
250 גר' גבינת עיזים 28% (רכה)
-
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
-
-
מעט סומסום לפיזור על הבורקסים
אופן ההכנה
-
1
מכינים תערובת מ-2 הגבינות.
-
2
פותחים את הבצק על השיש, מסמנים ריבועים.
-
3
על כל ריבוע שמים תערובת של הגבינות.
-
4
סוגרים כל ריבוע בצורת משולש. סוגרים חזק ב-2 הצלעות כדי שהגבינה לא תיזל בזמן האפיה.
-
5
מניחים את הבורקסים על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה.
-
6
מורחים על הבורקסים ביצה ומעל מפזרים סומסום.
-
7
אופים בחום 190 מעלות בערך כחצי שעה. עד שהבורקסים משחימים מעט.
1
מכינים תערובת מ-2 הגבינות.
2
פותחים את הבצק על השיש, מסמנים ריבועים.
3
על כל ריבוע שמים תערובת של הגבינות.
4
סוגרים כל ריבוע בצורת משולש. סוגרים חזק ב-2 הצלעות כדי שהגבינה לא תיזל בזמן האפיה.
5
מניחים את הבורקסים על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה.
6
מורחים על הבורקסים ביצה ומעל מפזרים סומסום.
7
אופים בחום 190 מעלות בערך כחצי שעה. עד שהבורקסים משחימים מעט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים