ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
350 גר' קמח תופח (או קמח רגיל+שקית אבקת אפייה)
-
-
-
-
-
200 גר' גבינה בולגרית (24%)
-
125 גר' גבינה בולגרית עיזים (20% או 16%)
-
150 גר' גבינת טוב טעם, או טובורג
-
-
אופן ההכנה
-
1
כמות של 26 בורקסים גדולים.
-
2
בצק : להכניס למיקסר עם וו לישה את כל המצרכים ולערבב עד קבלת בצק אחיד ורך ולא דביק.
-
3
לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולשמור לילה במקרר.
-
4
מלית : לגרד את הגבינות המוצקות במגרדת עדינה. להוסיף את שאר הגבינות, הביצה והפלפל. לערבב עד קבלת תערובת אחידה.
-
5
ביום המחרת להוציא את הבצק מהמקרר לרדד עם מערוך, ליצור עיגולים ולמלא במרכז כל עיגול כפית גדושה של מלית .
-
6
לקפל ולהדק באצבעות את קצוות העיגול. אפשר גם עם מזלג.
-
7
מערבבים בקערה קטנה 2 חלבונים (צהובים) עם 2 כפיות מים ומורחים על הבורקסים. מעל מפזרים סומסום.
-
8
לאפות כחצי שעה ב- 180 מעלות.
1
כמות של 26 בורקסים גדולים.
2
בצק : להכניס למיקסר עם וו לישה את כל המצרכים ולערבב עד קבלת בצק אחיד ורך ולא דביק.
3
לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולשמור לילה במקרר.
4
מלית : לגרד את הגבינות המוצקות במגרדת עדינה. להוסיף את שאר הגבינות, הביצה והפלפל. לערבב עד קבלת תערובת אחידה.
5
ביום המחרת להוציא את הבצק מהמקרר לרדד עם מערוך, ליצור עיגולים ולמלא במרכז כל עיגול כפית גדושה של מלית .
6
לקפל ולהדק באצבעות את קצוות העיגול. אפשר גם עם מזלג.
7
מערבבים בקערה קטנה 2 חלבונים (צהובים) עם 2 כפיות מים ומורחים על הבורקסים. מעל מפזרים סומסום.
8
לאפות כחצי שעה ב- 180 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים