לןגן

בורקיטס גבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/03/2025 | 18:21
בורקיטס גבינה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כמות של 26 בורקסים גדולים

  2. בצק : להכניס למיקסר עם וו לישה את כל המצרכים ולערבב עד קבלת בצק אחיד ורך ולא דביק

  3. לכסות את הבצק בניילון נצמד, ולשמור לילה במקרר

  4. מלית : לגרד את הגבינות המוצקות במגרדת עדינה. להוסיף את שאר הגבינות, הביצה והפלפל. לערבב עד קבלת תערובת אחידה

  5. ביום המחרת להוציא את הבצק מהמקרר לרדד עם מערוך, ליצור עיגולים ולמלא במרכז כל עיגול כפית גדושה של מלית

  6. לקפל ולהדק באצבעות את קצוות העיגול. אפשר גם עם מזלג

  7. מערבבים בקערה קטנה 2 חלבונים (צהובים) עם 2 כפיות מים ומורחים על הבורקסים. מעל מפזרים סומסום

  8. לאפות כחצי שעה ב- 180 מעלות