ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
3/4 1 כוס יד פעמי חם שיבולת שועל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים קוטג', ביצה, מלח, זיתים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה וגבינה צהובה מגורדת ומערבבים היטב, מוסיפים את שיבולת השועל ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה..
-
2
מרפדים תבנית אפיה בניר פרגמנט משמנים את הידיים בשמן זית ויוצרים כ-12 כדורים..
-
3
אופים בתנור שחומם מראש ב-175 מעלות למשך חצי שעה או עד שהלחמניות מוכנות..
-
4
מכבים את התנור משאירים את הלחמניות 10-12 ואז מוציאים..
-
5
בהצלחה ובתיאבון.
1
בקערה שמים קוטג', ביצה, מלח, זיתים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה וגבינה צהובה מגורדת ומערבבים היטב, מוסיפים את שיבולת השועל ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה..
2
מרפדים תבנית אפיה בניר פרגמנט משמנים את הידיים בשמן זית ויוצרים כ-12 כדורים..
3
אופים בתנור שחומם מראש ב-175 מעלות למשך חצי שעה או עד שהלחמניות מוכנות..
4
מכבים את התנור משאירים את הלחמניות 10-12 ואז מוציאים..
5
בהצלחה ובתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים