לשים בקערת המיקסר את הקמח שמרים ביצים ולערבל כמה דקות.
2
2) להוסיף את החמאה מומסת ושוב לערבל כ 10 דק לפחות .
3
3) לכסות להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.
4
.
5
4)לחלק ל 3 חלקים שווים.
6
ומורחים בנדיבות 200 גרם ממחר שוקולד אגוזי לוז או נוטלה .
7
מפזרים כף גדושה של שוקולית ומפזרים 70 גרם מטבעות שוקולד מריר מקפלים וחותכים באמצע ועושים צמה, מכסים והתפחה נוספת מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30.
8
אופן ההכנת הסירופ .
9
מבשלים את הסוכר ,מים ולימון עד לקבלת תערובת דביקה זה אומר דביר באצבעות .
10
מברישים את הסירופ בנדיבות ויש לכם רולדות מושלמות.
1
לשים בקערת המיקסר את הקמח שמרים ביצים ולערבל כמה דקות.
2
2) להוסיף את החמאה מומסת ושוב לערבל כ 10 דק לפחות .
3
3) לכסות להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.
4
.
5
4)לחלק ל 3 חלקים שווים.
6
ומורחים בנדיבות 200 גרם ממחר שוקולד אגוזי לוז או נוטלה .
7
מפזרים כף גדושה של שוקולית ומפזרים 70 גרם מטבעות שוקולד מריר מקפלים וחותכים באמצע ועושים צמה, מכסים והתפחה נוספת מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30.
8
אופן ההכנת הסירופ .
9
מבשלים את הסוכר ,מים ולימון עד לקבלת תערובת דביקה זה אומר דביר באצבעות .