לןגן

רולדות שמרים חמאה מטריפות עם מלא מלא שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/07/2024 | 22:08
רולדות שמרים חמאה מטריפות עם מלא מלא שוקולד

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר את הקמח שמרים ביצים ולערבל כמה דקות

  2. 2) להוסיף את החמאה מומסת ושוב לערבל כ 10 דק לפחות

  3. 3) לכסות להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח

  4. 4)לחלק ל 3 חלקים שווים

  5. ומורחים בנדיבות 200 גרם ממחר שוקולד אגוזי לוז או נוטלה

  6. מפזרים כף גדושה של שוקולית ומפזרים 70 גרם מטבעות שוקולד מריר מקפלים וחותכים באמצע ועושים צמה, מכסים והתפחה נוספת מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 30

  7. אופן ההכנת הסירופ

  8. מבשלים את הסוכר ,מים ולימון עד לקבלת תערובת דביקה זה אומר דביר באצבעות

  9. מברישים את הסירופ בנדיבות ויש לכם רולדות מושלמות