אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

143
צפיות

בורקס גבינה מבצק פילאס

המתכון של
בורקס גבינה מבצק פילאס

בורקסים טעימים מאוד. קרדיט למתכון של נופר זוהר

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת בצק פילאס
  • מילוי
  • 150 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
  • 200 גר' גבינה צהובה (עיזים הולנדית) מגוררת
  • 300 גר' גבינת פטה מפוררת
  • 22 גר' קורנפלור
  • 1 ביצה
אופן ההכנה
  • 1

    מפשירים את הבצק כ-5 שעות.


  • 2

    מערבבים את כל מרכיבי המילוי.


  • 3

    משטחים את הבצק ויוצרים ריבועים של 6 ס"מ * 6 ס"מ .


  • 4

    ממלאים את הריבועים וסוגרים לצורת משולש, לא לסגור עד הסוף, כדי שבאפיה הבורקס יפתח קצת בצדדים.


  • 5

    מורחים את הבורקסים עם ביצה ומעט מי ברז שמערבבים ביחד.


  • 6

    מפזרים סומסום.


  • 7

    אופים בחום 180 מעלות טורבו, כ- 30 דקות.


  • 8

    הכנתי את הבורקסים מספר ימים לפני ההגשה והקפאתי אותם. אפיתי ישר מהמקפיא, לפני האפיה מרחתי בביצה ופיזרתי סומסום.


1

מפשירים את הבצק כ-5 שעות.


2

מערבבים את כל מרכיבי המילוי.


3

משטחים את הבצק ויוצרים ריבועים של 6 ס"מ * 6 ס"מ .


4

ממלאים את הריבועים וסוגרים לצורת משולש, לא לסגור עד הסוף, כדי שבאפיה הבורקס יפתח קצת בצדדים.


5

מורחים את הבורקסים עם ביצה ומעט מי ברז שמערבבים ביחד.


6

מפזרים סומסום.


7

אופים בחום 180 מעלות טורבו, כ- 30 דקות.


8

הכנתי את הבורקסים מספר ימים לפני ההגשה והקפאתי אותם. אפיתי ישר מהמקפיא, לפני האפיה מרחתי בביצה ופיזרתי סומסום.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים