ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
150 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
-
200 גר' גבינה צהובה (עיזים הולנדית) מגוררת
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מפשירים את הבצק כ-5 שעות.
-
2
מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
-
3
משטחים את הבצק ויוצרים ריבועים של 6 ס"מ * 6 ס"מ .
-
4
ממלאים את הריבועים וסוגרים לצורת משולש, לא לסגור עד הסוף, כדי שבאפיה הבורקס יפתח קצת בצדדים.
-
5
מורחים את הבורקסים עם ביצה ומעט מי ברז שמערבבים ביחד.
-
6
מפזרים סומסום.
-
7
אופים בחום 180 מעלות טורבו, כ- 30 דקות.
-
8
הכנתי את הבורקסים מספר ימים לפני ההגשה והקפאתי אותם. אפיתי ישר מהמקפיא, לפני האפיה מרחתי בביצה ופיזרתי סומסום.
1
מפשירים את הבצק כ-5 שעות.
2
מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
3
משטחים את הבצק ויוצרים ריבועים של 6 ס"מ * 6 ס"מ .
4
ממלאים את הריבועים וסוגרים לצורת משולש, לא לסגור עד הסוף, כדי שבאפיה הבורקס יפתח קצת בצדדים.
5
מורחים את הבורקסים עם ביצה ומעט מי ברז שמערבבים ביחד.
6
מפזרים סומסום.
7
אופים בחום 180 מעלות טורבו, כ- 30 דקות.
8
הכנתי את הבורקסים מספר ימים לפני ההגשה והקפאתי אותם. אפיתי ישר מהמקפיא, לפני האפיה מרחתי בביצה ופיזרתי סומסום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים