לןגן

בורקס גבינה מבצק פילאס

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/06/2024 | 18:28
בורקס גבינה מבצק פילאס

תקציר המתכון: בורקסים טעימים מאוד. קרדיט למתכון של נופר זוהר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק כ-5 שעות

  2. מערבבים את כל מרכיבי המילוי

  3. משטחים את הבצק ויוצרים ריבועים של 6 ס"מ * 6 ס"מ (בגודל כמו בתמונה)

  4. ממלאים את הריבועים וסוגרים לצורת משולש, לא לסגור עד הסוף, כדי שבאפיה הבורקס יפתח קצת בצדדים

  5. מורחים את הבורקסים עם ביצה ומעט מי ברז שמערבבים ביחד

  6. מפזרים סומסום

  7. אופים בחום 180 מעלות טורבו, כ- 30 דקות

  8. הכנתי את הבורקסים מספר ימים לפני ההגשה והקפאתי אותם. אפיתי ישר מהמקפיא, לפני האפיה מרחתי בביצה ופיזרתי סומסום