ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
-
-
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
-
-
-
-
-
-
כוסברה קצוצה ושמן זית בנדיבות
-
-
-
-
-
-
-
למילוי שבלולי גבינות ושמיר:
-
אופן ההכנה
-
1
מקילו בצק הכנתי שני סוגי מאפים..
-
2
חצי קילו ללחמניות מוצרלה וחצי קילו לשבלולי גבינות ושמיר..
-
3
להכנת הבצק:.
-
4
ללוש במקסר את כל חומרי הבצק, את המים להוסיף בהדרגה. ללוש לפחות 10 דקות עד קבלת בצק נוח ומעט דביק..
-
5
להתפיח עד הכפלת הנפח, ללוש שוב ולהתפיח שוב עד הכפלת הנפח..
-
6
לחמניות מוצרלה:.
-
7
לקרוץ עיגולי בצק, לרדד ולמלא במילוי..
-
8
להניח בתבנית כדור ליד כדור ולהתפיח 20-30 דקות, למרוח מתערובת הציפוי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב..
-
9
שבלולי גבינות ושמיר:.
-
10
לחלק הבצק לשניים..
-
11
לרדד למלבן, לשים את המילוי ולגלגל לרולדה ארוכה, לחתוך לחתיכות ולהניח על נייר אפייה..
-
12
למרוח מעל את התערובת ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב..
1
מקילו בצק הכנתי שני סוגי מאפים..
2
חצי קילו ללחמניות מוצרלה וחצי קילו לשבלולי גבינות ושמיר..
3
להכנת הבצק:.
4
ללוש במקסר את כל חומרי הבצק, את המים להוסיף בהדרגה. ללוש לפחות 10 דקות עד קבלת בצק נוח ומעט דביק..
5
להתפיח עד הכפלת הנפח, ללוש שוב ולהתפיח שוב עד הכפלת הנפח..
6
לחמניות מוצרלה:.
7
לקרוץ עיגולי בצק, לרדד ולמלא במילוי..
8
להניח בתבנית כדור ליד כדור ולהתפיח 20-30 דקות, למרוח מתערובת הציפוי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב..
9
שבלולי גבינות ושמיר:.
10
לחלק הבצק לשניים..
11
לרדד למלבן, לשים את המילוי ולגלגל לרולדה ארוכה, לחתוך לחתיכות ולהניח על נייר אפייה..
12
למרוח מעל את התערובת ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים