לןגן

לחמניות מיני במילוי מוצרלה ושבלולי גבינות ושמיר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 28/05/2024 | 15:13
לחמניות מיני במילוי מוצרלה ושבלולי גבינות ושמיר

תקציר המתכון: בצק אחד, שני מאפים 😋 מתכון מושלם לשבועות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק:

למילוי:

למילוי שבלולי גבינות ושמיר:

לציפוי:

לציפוי השבלולים:

אופן הכנה

  1. מקילו בצק הכנתי שני סוגי מאפים.

  2. חצי קילו ללחמניות מוצרלה וחצי קילו לשבלולי גבינות ושמיר.

  3. להכנת הבצק:

  4. ללוש במקסר את כל חומרי הבצק, את המים להוסיף בהדרגה. ללוש לפחות 10 דקות עד קבלת בצק נוח ומעט דביק.

  5. להתפיח עד הכפלת הנפח, ללוש שוב ולהתפיח שוב עד הכפלת הנפח.

  6. לחמניות מוצרלה:

  7. לקרוץ עיגולי בצק, לרדד ולמלא במילוי.

  8. להניח בתבנית כדור ליד כדור ולהתפיח 20-30 דקות, למרוח מתערובת הציפוי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב.

  9. שבלולי גבינות ושמיר:

  10. לחלק הבצק לשניים.

  11. לרדד למלבן, לשים את המילוי ולגלגל לרולדה ארוכה, לחתוך לחתיכות ולהניח על נייר אפייה.

  12. למרוח מעל את התערובת ולהכניס לתנור שחומם מראש על 220 מעלות עד שמזהיב.