אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

126
צפיות

נשנושי ברוקלי אפויים בתנור

המתכון של
נשנושי ברוקלי אפויים  בתנור

קל בריא וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 400 גרם ברוקלי משקית סנפרוש
  • ביצה
  • חצי בצל
  • מלח פלפל
  • 2 כפות שמן
  • פירורי לחם
  • שמן כדי להזליף
אופן ההכנה
  • 1

    חולטים את הברוקלי 10 דקות מעבירים למים קרים.


  • 2

    ואז למי קרח. קוצצים דק. מגרדים חצי בצל.


  • 3

    מוסיפים ביצה מלח ופלפל.


  • 4

    מערבבים ומכינים כדורים בגודל פלפל. טובלים.


  • 5

    בפירורי לחם. מניחים על נייר אפיה בתבנית.


  • 6

    אופים על 200 מעלות כ-חצי שעה..


  • 7

    הופכים ואופים עוד 10 דקות.


  • 8

    מסדרים יפה בצלחת.


1

חולטים את הברוקלי 10 דקות מעבירים למים קרים.


2

ואז למי קרח. קוצצים דק. מגרדים חצי בצל.


3

מוסיפים ביצה מלח ופלפל.


4

מערבבים ומכינים כדורים בגודל פלפל. טובלים.


5

בפירורי לחם. מניחים על נייר אפיה בתבנית.


6

אופים על 200 מעלות כ-חצי שעה..


7

הופכים ואופים עוד 10 דקות.


8

מסדרים יפה בצלחת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים