לןגן

נשנושי ברוקלי אפויים בתנור

מאת: שרה זקן, פורסם: 22/03/2024 | 14:24
נשנושי ברוקלי אפויים  בתנור

תקציר המתכון: קל בריא וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חולטים את הברוקלי 10 דקות מעבירים למים קרים

  2. ואז למי קרח. קוצצים דק. מגרדים חצי בצל

  3. מוסיפים ביצה מלח ופלפל

  4. מערבבים ומכינים כדורים בגודל פלפל. טובלים

  5. בפירורי לחם. מניחים על נייר אפיה בתבנית

  6. אופים על 200 מעלות כ-חצי שעה.

  7. הופכים ואופים עוד 10 דקות

  8. מסדרים יפה בצלחת