הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההלחם הטורקי מיוחד במינו הוא כל כך טעים וקל להכין אותו צריך רק להקפיד על העקרונות
בקערת מיקסר לשים את כל המצרכים כמה דקות.
מתפיחים שעה עד להכפלת הנפח.
מקמחים תבנית משטחים ומטפיחים עוד 45 דקות.
לחלק ל-6 כדורים.
יוצרים צורות כמו בתמונות.
מטפיחים שוב עוד חצי שעה.
מורחים מעל יוגורט בעזרת מברשת.
מפזרים מעל מעט קמח .
אופים על 230 מעלות בתנור שחומם מראש .
עד שמזהיב ומקבל גוון וקרום יפה.