הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההעוגה הזאת טעימה להפליא אפילו דיטטית. אין קמח אין שמן והיא בריאה לגמרי.אני כל כך אוהבת עוגה זאת שאני מכינה אותה כל יום שישי לכן החלטתי להכין חצי כמות
לקערה בינונית להעביר את גבינת הטבורוג.
להפריד חלבונים וחלמונים- להוסיף חלמונים לקערה.
להוסים 1/4 כוס סוכר,2.5 כפות סולת, 1/2 כפית תמצית וניל.
2.5 כפות שמנת חמוצה..
לערבב הכול עם מוט בלנדר.
לפזר קורט מלח שולחן.
להוסים 10 גרם צנוברים ו-40 גרם חמוציות.
להקציץ את החלבונים לקצף יציב.
לשלב אותו 3 פעמים למסה שבקערה.
לשמן חצי אינגלייש קייק במעט חמאה. לפזר על התבנית מעט סולת .
להעביר את כל המסה לתבנית.
לאפות ב-180 מעלות כ-40 אולי קצת פחות עד שאתם רואים שהעוגה זהובה-חומה..
להשאיר חצי שעה בתנור פתוח. לא יותר.
לקרר להוציא להעביר לכלי אלגנטי. כאשר העוגה מתקררת לגמרי- לפדר בסוכר.