לןגן

עוגת טבורוג בתבנית חצי אינגלייש קייק

מאת: שרה זקן, פורסם: 29/08/2023 | 08:26
עוגת טבורוג בתבנית חצי אינגלייש קייק

תקציר המתכון: העוגה הזאת טעימה להפליא אפילו דיטטית. אין קמח אין שמן והיא בריאה לגמרי.אני כל כך אוהבת עוגה זאת שאני מכינה אותה כל יום שישי לכן החלטתי להכין חצי כמות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערה בינונית להעביר את גבינת הטבורוג

  2. להפריד חלבונים וחלמונים- להוסיף חלמונים לקערה

  3. להוסים 1/4 כוס סוכר,2.5 כפות סולת, 1/2 כפית תמצית וניל

  4. 2.5 כפות שמנת חמוצה.

  5. לערבב הכול עם מוט בלנדר

  6. לפזר קורט מלח שולחן

  7. להוסים 10 גרם צנוברים ו-40 גרם חמוציות

  8. להקציץ את החלבונים לקצף יציב

  9. לשלב אותו 3 פעמים למסה שבקערה

  10. לשמן חצי אינגלייש קייק במעט חמאה. לפזר על התבנית מעט סולת

  11. להעביר את כל המסה לתבנית

  12. לאפות ב-180 מעלות כ-40 אולי קצת פחות עד שאתם רואים שהעוגה זהובה-חומה.

  13. להשאיר חצי שעה בתנור פתוח. לא יותר

  14. לקרר להוציא להעביר לכלי אלגנטי. כאשר העוגה מתקררת לגמרי- לפדר בסוכר