ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילת מלאווח (2 עלים לכל סועד)
-
גבינת פטה או בולגרית או צפתית מפוררת
-
-
אם רוצים ניתן למרוח עם רסק, אורגנו, בזיליקום, פסטו
-
אם רוצים ניתן להוסיף תוספות לבחירתכם כמו זיתים, בצל, פטריות
-
ביצה טרופה למריחה לפני אפייה
-
אופן ההכנה
-
1
מפשירים את הבצק מלאווח לילה במקרר.
-
2
חשוב להשתמש בבצק כשהוא קר.
-
3
לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
-
4
להניח שני עיגולי מלאווח על משטח עבודה כשאחד עולה מעט על השני.
-
5
להניח על החלק התחתון של העלים לרוחבו פס דק של מילוי מהגבינה ומעט מהצהובה.
-
6
אם בא לכם טעם של פיצה למרוח רסק, אורגנו, גבינות וזיתים חתוכים.
-
7
להרים את החלק הקרוב אליכם של הבצק ולעטוף את המילוי וככה להמשיך לגלגל..
-
8
להניח על תבנית מרופדת נייר אפייה ולאפות 30 דקות עד שמזהיב .
-
9
להגיש לצד רסק, ביצה קשה ומה שאוהבים.
1
מפשירים את הבצק מלאווח לילה במקרר.
2
חשוב להשתמש בבצק כשהוא קר.
3
לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
4
להניח שני עיגולי מלאווח על משטח עבודה כשאחד עולה מעט על השני.
5
להניח על החלק התחתון של העלים לרוחבו פס דק של מילוי מהגבינה ומעט מהצהובה.
6
אם בא לכם טעם של פיצה למרוח רסק, אורגנו, גבינות וזיתים חתוכים.
7
להרים את החלק הקרוב אליכם של הבצק ולעטוף את המילוי וככה להמשיך לגלגל..
8
להניח על תבנית מרופדת נייר אפייה ולאפות 30 דקות עד שמזהיב .
9
להגיש לצד רסק, ביצה קשה ומה שאוהבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים