ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 כפות שמרים יבשים לערבב.
-
-
-
-
-
2.5 עד 3 כוסות מים או כמה שהקמח סופח כוס מידה..
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את הבצק להוסיף לאט לאט.
-
2
את המים כמה שהקמח סופח לבצק רך וגמיש..
-
3
ללוש 10נדקות..
-
4
להוציא מהקערה ללוש מעט בידים..
-
5
לכדרר לכדור לשמן קערה ואת הכדור..
-
6
להניח בקערה ולתת תפיחה עד הכפלת הנפח...
-
7
לחלק את הבצק ל75 גרם כל כדור..
-
8
לתת מנוחה 10 דקות..
-
9
לפתוח כל כדור בידים לפיתה למלא לסגור...
-
10
ולהניח בצד...
-
11
כשמסיימים למלא את כולם..
-
12
לוקחים פיתה ראשונה ומרדדים עם מערוך....
-
13
מדליקים מחבת לאש גבוהה בינונית..
-
14
מורחים מעט שמן עם ניר סופג..
-
15
מטגנים משני צדדים...
-
16
מכסים במגבת..
-
17
הם טעימים כשהם חמים...
1
ללוש את הבצק להוסיף לאט לאט.
2
את המים כמה שהקמח סופח לבצק רך וגמיש..
3
ללוש 10נדקות..
4
להוציא מהקערה ללוש מעט בידים..
5
לכדרר לכדור לשמן קערה ואת הכדור..
6
להניח בקערה ולתת תפיחה עד הכפלת הנפח...
7
לחלק את הבצק ל75 גרם כל כדור..
8
לתת מנוחה 10 דקות..
9
לפתוח כל כדור בידים לפיתה למלא לסגור...
10
ולהניח בצד...
11
כשמסיימים למלא את כולם..
12
לוקחים פיתה ראשונה ומרדדים עם מערוך....
13
מדליקים מחבת לאש גבוהה בינונית..
14
מורחים מעט שמן עם ניר סופג..
15
מטגנים משני צדדים...
16
מכסים במגבת..
17
הם טעימים כשהם חמים...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים