אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

6,004
צפיות

קישים אישיים

המתכון של
קישים אישיים

קישים גבינות במגוון מילויים מבצק פריך מושלם!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבצק
  • 400 גרם קמח
  • כפית סוכר
  • 200 גרם חמאה עם מלח של מולר
  • 2 חלמונים
  • בערך 6 כפות מים
  • לרויאל(בלילה)
  • 2 חלבונים (שנשארו מהבצק)
  • 2 ביצים
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • כף שטוחה מרק עוף פרווה
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט פלפל לבן
  • 4 כפות מלאות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • למילוי
  • פטריות טריות ובצל מטוגנים
  • ברוקולי קפוא מושרה כמה דקות במים רותחים
  • פרוסות בטטה צרובות על מחבת משני הצדדים.
אופן ההכנה
  • 1

    במעבד מזון/ מקסר קמח, חמאה עם מלח של מולר, חצי כפית סוכר, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים בהדרגה ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל: שמנת מתוקה , כוס חלב, את הגבינות,.


  • 2

    2 ביצים, את הקמח, 1 אבקת אפייה, לתבל במרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לערבב טוב. לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי), .


  • 3

    בינתיים להכין מילוי שרוצים. .


  • 4

    לחלק את הבצק ל 14 כדורים ולרדד בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית להקפיא את הבצק 2-3 דקות. לשפוך את התערובת הרויאל על הבצק..


  • 5

    מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40- דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..


1

במעבד מזון/ מקסר קמח, חמאה עם מלח של מולר, חצי כפית סוכר, לעבד בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף 2 חלמונים בהדרגה ובערך 6 כפות מים, לעבד עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. בינתיים להכין בקערה את הרויאל: שמנת מתוקה , כוס חלב, את הגבינות,.


2

2 ביצים, את הקמח, 1 אבקת אפייה, לתבל במרק עוף, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לערבב טוב. לרדד את הבצק לצורה של התבנית ( תבנית פאי), .


3

בינתיים להכין מילוי שרוצים. .


4

לחלק את הבצק ל 14 כדורים ולרדד בין שתי ניירות אפייה מקומחות מעט לצורה של התבנית להקפיא את הבצק 2-3 דקות. לשפוך את התערובת הרויאל על הבצק..


5

מעל לסדר את התוספות שאוהבים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 40- דקות בערך ( עד שמוכן). בהתחלה לשים חצי שעה בשלב התחתון ואז להעלות לאמצע להשחמה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים